Novosti

9. veljače 2021

Humanitarna akcija “Djeca – djeci” DV Dugo Selo i još 14 vrtića za djecu i obitelji s područja SMŽ

Dječji vrtić Dugo Selo inicijator je i organizator velike humanitarne akcije „DJECA – DJECI“ u kojoj je sudjelovalo 15 vrtića s područja Zagrebačke županije, ali i šire, s ciljem pružanja donacija i pomoći djeci i obiteljima s potresom pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije.

Uz dugoselski gradski vrtić akciji su se pridružili svi vrtići s područja grada Dugog Sela – Didi, Buba Biba i Vrapčić, te ostali: Ivanić Grad, Proljeće iz Kloštra Ivanića, Križ, Vrbovec, Dubrava, Ciciban iz Velike Gorice, Proljeće iz Svetog Ivana Zeline, Križevci, Čarobna šuma iz Križevaca, Pčelica iz Čazme te vrtić Ludina. U prikupljanju vrijedne pomoći sudjelovali su roditelji i djeca, kao i zaposlenici svih vrtića prikupivši brojne pakete hrane, dječje hrane, higijenskih proizvoda, pelena, krevetića i madraca, igračaka i slikovnica te ostalih nužnih potrepština.

Prikupljene donacije dostavljene su na naš objekt Pčelica, odakle su i podijeljene našim mališanima. Od srca hvala svima koji su se uključili u ovu akciju, i malima i velikima, hvala što mislite na nas! ❤