Novosti

16. svibnja 2015

Dječjem vrtiću Sisak Stari dodijeljen certifikat i Zelena zastava Međunarodne Eko-škole

Međunarodna koordinacija za Eko-škole, na prijedlog Hrvatskog povjerenstva Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš, produžila je našem vrtiću Sisak Stari  STATUS  MEĐUNARODNE  EKO-ŠKOLE. To znači da je naš vrtić u cijelosti ispunio uvjete iz smjernica za provedbu programa Eko-škole te uredno izvršio sve potrebne radnje za  obnavljanje ovog međunarodnog priznanja.

Dječji vrtić Sisak Stari prelazi iz brončanog statusa u SREBRNI STATUS.

Članovi povjerenstva i ocjenjivački sud i stručnjaci Lijepe naše imali su veliko zadovoljstvo pregledavajući našu dokumentaciju na novoj web aplikaciji za Eko-škole, a još više tijekom nadzornog obilaska našeg vrtića gdje je  županijski koordinator Dalibor Sumpor na licu mjesta pregledao opsežnu dokumentaciju te se uvjerio da smo  zadovoljili sve uvjete 7 programskih koraka.

Dana 15.5.2015. prisustvovali smo svečanosti obnavljanja statusa, tj. podjele certifikata i Zelene zastave u Zagrebu, u Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu. U ime Hrvatskog povjerenstva predsjednik doc. dr. sc. Ante Kutle  i Nacionalni ocjenjivački sud uručili su čestitke našem vrtiću/ravnatelju, koordinatorima, stručnom timu i svim zaposlenicima/kao i svima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu u provedbi programa Eko-škole.

Dječji vrtić Sisak Stari zahvaljuje se svojim KUMOVIMA EKO-VRTIĆA koji pomažu u ostvarenju naših postavljenih zadaća i ciljeva i predstavnicima ureda Grada Siska.

Naši kumovi:

1. Gospodarenje otpadom Sisak

2. Komunalac Sisak d.o.o.

3. MOZON d.o.o.

4. Gradska tržnica Sisak

5. Hrvatski geološki institut

 

Također se zahvaljujemo gđi. Kristini Sučić, voditeljici odsjeka za pred.odgoj i obrazovanje i sport u gradu Sisak, gđi. Nataši Matašin Grbić, pomoćnik direktora za opće, pravne i kadrovske poslove Gradske tržnice Kontroba i Goranu Grošu, direktoru Komunalac Sisak d.o.o. koji su svojim prisustvom uveličali ovaj svečani događaj.